Eurogym 2024

Bli med på Eurogym 2024. Dette vil bli ett minne for livet.
Ungdom 13 - 18 år fra hele Europa kommer til Bodø  for å delta på Eurogym. Eurogym er en fantastisk turnfestival for ungdom som driver gym og turn på alle nivåer

Vi åpner nå påmelding til Eurogymgruppa i Trondhjems Turnforening. Vi starter første trening i uke 35. Det er mulig å kunne gå på annet parti i tillegg til denne. Her vil de bli godt kjent, lære nye ting som akrobatikk og de vil øve inn en oppvisningskoreografi som vil bestå av både turning, akrobatikk og litt dans.

Trykk på knappen nedenfor for å lese mer om Eurogym og påmelding.

Du kan også gå inn på Eurogym 2024 sine nettsider for mer info.

Håper du har lyst til å delta på årets kuleste turnfestival! :)

Har du spørsmål rundt Eurogym så send en mail til: jorun@trondhjemsturn.no

Drop-in timer på lørdager

Da åpner vi vårt populære tilbud Drop- in timer på lørdager igjen. Fra uke 37 er det drop-in på utvalgte lørdag for hele familien både i gymsalen i Midtbyen og i Granåsen. Velkommen.

Ledige plasser

Etterspørselen for turn 1-4 klasse er stor, vi har derfor opprettet ett nytt parti  for denne aldersgruppen i Granåsen på lørdager. Vi har også noen ledige plasser på bland annet familieturn, dette er ett tilbud til barn fra 6 - 13 år som ønske å trene turn sammen en voksen. For flere ledige timer se våre timeplaner.

NYHET "Turn etter skoletid"

I uke 36 starter vi opp med "Turn etter skoletid" Dette er ett tilbud for 3-7 klassinger som ønsker å komme rett til turnhallen etter skolen, få leksehjelp, trening og mat.