Velkommen til nytt semester

I uke 36 starter vi årets høstsemester og i den forbindelsen ønsker vi alle nye og gamle medlemmer velkommen til våre turnhaller i midtbyen og i Granåsen. Er du påmeldt skal du minimum en dag før første trening motta en invitasjon til trening i Appen Spond. 

De fleste grupper er fulle, men det finnes muligheter i alle aldersgrupper og partier om du ennå ikke har meldt på. Gå inn på "treningstilbud" og velg aktuell gruppe.

Semesteret varer ut uke 50. 

Har du praktiske spørsmål kan du finne dette under.

ANDRE NYHETER

Ledige plasser 6-9 år

Etterspørselen for turn 1-4 klasse er stor, men vi har fremdeles noen ledige plasser i både midtbyen og i Granåsen. Vi har oppstart i uke 36 og ønsker nye og gamle medlemmer velkommen.

Ledige plasser 1 - 6 år

Etterspørselen for turn er stor på våre grupper for barn 1-6 år og vi har ventelister på de fleste grupper. Likevel finnes det ledige plasser på på noen av våre grupper. Vi har oppstart av høstens grupper i uke 36. Ønsker du eller ditt barn å prøve turn så ikke nøl med å melde på. 

Påmelding til høst-24

Påmelding til høstens partier er nå åpen. Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til å melde seg på sin favoritt aktivitet. Les om våre tilbud under fanen "treningstilbud" i hovedmenyen